Natyrë

Gryka e Skoranës

Vlerësime 0

Gryka e Skoranës ndodhet përgjatë rrjedhjes së lumit të Erzenit, në afërsi të shpellës së Zezë dhe fshatit Pëllumbas. Gryka përbën një ekosistem interesant karstik. Ajo është një kanion i formuar nga veprimtaria erozive e lumit me të njëjtin emër. Në shkëmbinjtë gëlqerorë që ndërtojnë malin e Pashkasheshit në veriperëndim dhe Pashtreshit në juglindje. Gryka e Skoranës ka vlera shkencore, didaktike, kulturore, ekologjike, estetike dhe turistike të karakterit vendor.

Book your vacations

Adresa

Gryka e Skoranës, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose