Natyrë

Shpella e Zhyles

Vlerësime 0

Shpella e Zhyles ndodhet pranë fshatit Prekal të Shkodrës, rreth 400 m mbi nivelin e detit.

Ajo është shpellë karstike në gëlqerorë, me gjatësi 104 m dhe me galeri e zgjerime. 

Për të vizituar Shpellën e Zhyles, ndiqet rruga Shkodër-Prekal.

Book your vacations

Adresa

5PH9+5W2, Rruga Mesit Postribe, Prekal, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose