Natyrë

Shpella e Tatzatit

Vlerësime 0

Shpella e Tatzatit ndodhet në afërsi të fshatit Tatzat. Shpella është e formuar në shkëmbinj gëlqerorë të kretës së sipërme. Ajo është rreth 150 m e gjatë, 5 m e gjerë dhe 10 m e lartë. Është e mbushur me konkrecione të shumta stalaktite dhe stalagmite me bukuri të rrallë.

Shpella e Tatzatit ka vlera shkencore (gjeologjike, gjeomorfologjike, hidrologjike, biologjike), kulturore, didaktike dhe turistike.

Book your vacations

Adresa

Tatzat, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose