Natyrë

Shpella e Majës së Arapit

Vlerësime 0

Shpella e Majës së Arapit ndodhet pranë majës me të njëjtin emër së Harapit, në afërsi të Thethit. Shpella është në lartësinë 840 m mbi nivelin e detit, në Shalë.

Ajo është e formuar nga karsti në gëlqerorët e trias-jures dhe është me puse uji, sifonë e mikroforma karstike.

Është me gjatësi 3 km, ndërsa gjerësia e lartësia deri në 20-30 m.                           

Për të vizituar Shpellën e Majës së Arapit,  ndiqet rruga Koplik-Theth-Okol-Kroi i Shtrazës, në Majën e Harapit.

Book your vacations

Adresa

4R5V+RGQ, Puka, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose