Natyrë

Pisha e Shejzës, Pukë

Vlerësime 0

Pisha e Shejzës ndodhet afër fshatit Iballë të Pukës. Kjo pishë gjendet e vetme midis shkurresh, me lartësi mbi 20 m, me diametër të trungut rreth 50 cm, me perimetër mbi 1.5 m dhe me moshë mbi 200 vjet. Pisha e Shejzës për tu vizuar ndiqet rruga rurale Fushë Arrëz - Iballë.

Book your vacations

Adresa

Iballë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose