Natyrë

Rrapi i Libohovës, Gjirokastër

Vlerësime 0

Rrapi i Libohovës është një trung, dru rrapi i cili gjendet në qendër të qytetit. Druri i rrapit ka moshë 220 vjeçare, me lartësi 32 m, me diametër trungu 220 cm, me perimetër trungu 692 cm, dhe perimetri i kurorës është 80 m.

Rrapi është shpallur  monument natyror, me vlera shkencore, historike dhe turistike. Ai ruhet ende në gjendje shumë të mirë. Burimi i ujit nën kurorën e rrapit e bën edhe më tërheqës dhe çlodhës mjedisin për çdo vizitor.

Book your vacations

Adresa

27J7+7CW, Libohovë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose