Natyrë

Pylli i Marines

Vlerësime 0

Pylli i Marines është një nga vendet më të bukura dhe më tërheqëse të Dumrese, i vendosur rreth 2 km larg qendrës së Belshit, në kryqëzimin e rrugëve Kajan - Grekan. Ky pyll është një prej pyjeve më të mëdha në zonën e Dumres dhe është i njohur për pamjen e tij të mrekullueshme dhe për Liqenin e Marines, i cili gjendet në mes të tij.
Pylli i Marines është karakterizuar nga një larmi pemësh, duke përfshirë nga pemet e lirisë, që i japin këtij vendi një pamje të veçantë dhe një atmosferë të pazakontë. Liqeni i Marines, që gjendet në qendër të pyllit, shton akoma më shumë bukurinë dhe tërheqjen e këtij vendi.
Shumë persona vizitojnë Pyllin e Marines për një xhiro relaksuese dhe për të shijuar bukuritë natyrore të këtij vendi. Ambienti i qetë dhe i mbrojtur i pyllit e bën atë një vend ideal për të shpëtuar nga zhurma dhe stresi i qytetit.
Në përgjithësi, Pylli i Marines është një nga destinacionet më tërheqëse turistike në Dumresë dhe një vend i preferuar për pushime dhe relaksim për banorët vendas dhe për vizitorët që dëshirojnë të njohin bukuritë natyrore dhe kulturën e kësaj zone të Shqipërisë.

Book your vacations

Adresa

Unnamed Road, WWR9+HJF, Grekan, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose