Natyrë

Rrapi i Priskës

Vlerësime 0

Rrapi i Priskës është një monument natyror në afërsi të Priskës së Madhe, në Tiranë. Ai konsiderohet si druri më i vjetër, mbi 500 vjeçar.  Rrapi është me lartësi 14.5 m, më i larti i zonës nga ku është mund të vrojtosh të gjithë Priskën, shpatin perëndimor të Parkut Kombëtar të Dajtit, kryeqytetin si dhe fushën e kodrat përreth tij. Rrapi i Priskës mbetet për tu vizituar nga vlerat turistike e historike që ka si monument.

Book your vacations

Adresa

Lalaj (Priskë e Madhe), Surrel, Dajt

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose