Natyrë

Portat e Shalës

Vlerësime 0

Portat e Shalës ndodhet në fshatin Breglum, në Shalë. Përfaqëson grykë lumore në formën e kanionit, të formuar nga lumi i Shalës në shkëmb gëlqeror paleozoikë. Porta është me gjatësi 50 m, me gjerësi 20-25 m dhe me thellësi mbi 200 m.                                                                              

Për të vizituar Portën e Shalës, ndiqet rruga rurale Shkodër-Theth-Breg Lumi.

Book your vacations

Adresa

Ndershqami, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose