Natyrë

Shpella e Podës, Kolonjë

Vlerësime 0

Shpella e Podës ndodhet në Pode të Leskovik, Kolonjë. Ndryshe emërtohet nga banorët e zonës, si Guva e Podës.

Shpella ka 5 salla të mëdha me gjatësi nga 20 m, me gjerësi 10 m dhe me lartësi 4 m. Dhomat lidhen nëpërmjet një korridori me gjatësi prej 5 m. Aty kanë banuar të parët tanë, ilirët, që nga fundi i epokës së bronxit, përgjatë shek.XIII-XII p.e.s. Shpella e Podës me pamje kaq intriguese dhe njëkohsisht e bukur mbetet një atraksion turistik për tu vizituar.

Book your vacations

Adresa

Podë, Qendër Leskovik, Bashkia Kolonjë

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose