Natyrë

Plazhi i Kallmit, Durrës

Vlerësime 0

Plazhi i Kallmit ndodhet në bregdetin perëndimor të qytetit të Durrësit. Vendosur në pjesën perëndimore të malit të Durrësit, rreth 0.5 metra mbi nivelin e detit, ky plazh i virgjër shkëlqen për bukurinë dhe pastërtinë e tij të jashtëzakonshme.

Plazhi është i formuar nga veprimtaria akumuluese e valëve të detit, duke krijuar një peizazh të natyrshëm dhe të paprekur. Me gjatësi rreth 100 metra dhe gjerësi 15 metra, Plazhi i Kallmit ofron një fushë të bollshme për t'u relaksuar dhe shijuar bukuritë e bregdetit.

Një ndër veçoritë e tij është qetësia dhe mungesa e zhurmës së shumtë, duke e bërë atë një destinacion të preferuar për ata që kërkojnë një ambient të qetë dhe të relaksuar. Plazhi i Kallmit është një ndër plazhet më të mrekullueshme të qytetit të Durrësit.

Nëse dëshiron të shijosh këtë parajsë natyrore, rruga e preferuar është ajo këmbësore, përmes rrugës së Currilave që lidh Plazhin e Currilave me Plazhin e Kallmit.

Kallmi është një destinacion i frekuentuar sidomos nga durrsakët vendas, të cilët e njohin vlerën dhe bukurinë e këtij plazhi. Përveç qetësisë dhe pastërtisë së tij, Plazhi i Kallmit është një rrëfim i natyrës së pasur dhe një vend i përsosur për të shijuar bukuritë e bregdetit shqiptar.

Book your vacations

Adresa

8CFH+456, Durrës, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose