Natyrë

Ura e Navredës

Vlerësime 0

Ura e Navredës ndodhet në Malësinë e Madhe, në veri të Shqipërisë. Ajo është një urë e vjetër e cila i është nënshtruar restaurimit në elementët konstruktivë dhe estetikë të saj. Ura mbi përroin e Navredës, në Vukpalaj të Malësisë së Madhe është monument kulture i kategorisë së I-rë.

Book your vacations

Adresa

Vukpalaj, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose