Natyrë

Mrizi i Ndërlugjeve, Pukë

Vlerësime 0

Mrizi i Ndërlugjeve ndodhet afër fshatit Meçe të Rrapës, 800 m mbi nivelin e detit. Ato janë 4 drurë bunge, me moshë 200 vjeçare, me lartësi 15-16 m, me diametër të trungut 90-100 cm dhe me perimetër 1.7 - 2 m. Mrizi i Ndërlugjeve për tu vizituar ndiqet rruga Pukë-Meçe.

Book your vacations

Adresa

Meçe, Rrapë, Bashkia Pukë

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose