Natyrë

Morenat e Razmës, Malësi e Madhe

Vlerësime 0

"Morenat e Razmës" janë një zonë natyrore në Shqipëri, përmendur se ndodhen në fshatrat Vrith e Razëm, në Shkrel. Ky vend ka një lartësi prej 1.050 metra mbi nivelin e detit.

"Morena" zakonisht përdoret për të përshkruar një formë të tokës që është krijuar nga të ngurta glaciale dhe ka zakonisht një formë kodre. Në rastin e Morenave të Razmës, duket se janë depozitime të akujve kuaternare nga cirku i Gropës së karikjeve.

Për të vizituar këtë zonë, mund të ndiqet rruga rurale Koplik-Dedaj-në Razëm. Kjo mund të jetë një eksperiencë e mrekullueshme për ata që janë të interesuar në natyrën dhe peizazhet e bukura të Shqipërisë.

Book your vacations

Adresa

Malësi e Madhe District, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose