Natyrë

Mali i Tërbunit

Vlerësime 0

Mali i Tërbunit, i cili njihet ndryshe si Skudara e futbollit të qytetit të Pukës, gëzon një vendndodhje në pjesën jugore të qytetit dhe arrin një lartësi të impresionueshme, duke shkuar deri në 1476 metra mbi nivelin e detit. Kjo zonë karakterizohet nga gjerësia e shtrirjes së bjeshkëve, të mbuluara me pyje të dendura dhe fusha të medha. Freskia e peizazhit bjeshkësor shfrytëzohet me mjeshtëri nga blegtorët e rajonit, të cilët, duke lëvizur nëpër stane, shpëtojnë nga muajt e nxehtë të stinës së verës.

Book your vacations

Adresa

2VMQ+WJG, Pukë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose