Natyrë

Mali i Krrabit

Vlerësime 0

Mali i Krrabit ndodhet në skajin më verior të Pukës, i rrethuar në Veri nga lumi Drin dhe në Jug nga Fani i Madh. Ky mal i cili arrin pikën më të lartë të tij 1680 metra njihet jo vetëm për biodiversitetin por edhe për burimet e shumta ujore. Uji Mida dhe së fundmi uji Puka janë dy produkte që burojnë nga mali i Krrabit dhe shuajnë etjen e shqiptarëve.

Book your vacations

Adresa

Mali i Krrabit, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose