Natyrë

Maja e Murgës

Vlerësime 0

Maja e Murgës, një nga pikat më tërheqëse turistike në Pukë, ofron një pamje të mrekullueshme të Liqenit të Komanit. Gjendet pranë fshatit Buzhalë dhe është vetëm 12 km larg qytetit të Pukës. Me një lartësi prej 680 metrash mbi nivelin e detit dhe një diferencë prej 300 metrash mbi Liqenin e Komanit, ngjitja drejt kësaj maje nuk është shumë e vështirë.

Pas një udhëtimi të shkurtër, vizitorët mund të kënaqen me pamjen e mrekullueshme të Liqenit të Komanit nga Majë e Murgës. Ky këndvështrim jep një perspektivë të veçantë të bukurive natyrore shqiptare, duke e bërë atë një destinacion të pazëvendësueshëm për të shijuar harmoninë mes malit dhe ujit.

Book your vacations

Adresa

Maja e Murges, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose