Natyrë

Lumi i Gominës

Vlerësime 0

Lumi i Gominës është një nga lumenjtë më të rëndësishëm të bashkisë së Pukës për tu eksploruar. Ai nis dhe merr jetë në fshatrat Blinisht dhe Buhot, rrëzë malit të Krrabit, ndërsa mbledh edhe një pjesë të mirë të ujërave të përrenjëve që zbresin nga mali i Tërbunit. Përmes luginash mahnitëse Gomina përshkon fshatrat Kabash dhe Qelëz ndërsa derdhet në Liqenin e Komanit. Në grykëderdhjen e këtij lumi ndodhet një nga atraksionet më të veçanta të zonës siç është “Shpella e Kaurrit”.

Book your vacations

Adresa

4V3J+7P4, Qelëz, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose