Natyrë

Lumi Gomsiqe

Vlerësime 0

Lumi Gomsiqe buron nga bjeshkët e malit të Tërbunit në Pukë, duke mbledhur ujërat e përrenjëve ai përshkon dy fshatrat Gomsiqe nga ka marr dhe emrin për tu derdhur pastaj në liqenin e Vaut të Dejës. Ky lumë njihet për vrullin e tij të rrëmbyeshëm gjatë stinëve me reshje të dendura shiu. Ajo ç’ka vlen të theksohet është fakti se përgjatë brigjeve të këtij lumi ka kaluar rruga Shkodër-Prizren gjurmët e të cilës janë krejtësisht të pakta.

Book your vacations

Adresa

Lumi i Gomsiqes, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose