Natyrë

Liqeni i Pukës

Vlerësime 0

Liqeni i Pukës është një atraksion natyror i bukur që gjendet në qytetin e Pukës në veri-perëndim të Shqipërisë. Ky liqen natyror është një atraksion i rëndësishëm turistik për vendin dhe një destinacion i preferuar për ata që dëshirojnë të shijojnë bukurinë e natyrës dhe qetësinë e ambientit.

Book your vacations

Adresa

Spitali, SH5, Rrape

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose