Natyrë

Liqeni i Çestijes

Vlerësime 0

Liqeni i Çestijes, me një sipërfaqe prej 96.8 hektarësh dhe thellësi deri në 11 metra, paraqet një nga pikat më të mahnitshme natyrore në regjionin e Dumresë, në Shqipëri. Ky liqen është ndër më të mëdhenj në mesin e 84 liqeve të zonës, dhe është një thesar i vërtetë i bukurisë natyrore.

Rrethuar nga kodra dhe lëndina e virgjër, Liqeni i Çestijes ofron peizazhe të rralla dhe të mrekullueshme. Për ata që janë të apasionuar pas ecjes në natyrë, ky destinacion e bën një atraksion turistik të pazëvendësueshëm, ku mjedisi, uji dhe ajri janë të pastër dhe frymëzojnë një ndjesi të jashtëzakonshme qetësie dhe relaksimi.

Liqeni i Çestijes është një vend i bekuar nga bukuria natyrore dhe historia e tij e mrekullueshme, duke e bërë një destinacion të pazëvendësueshëm për turistët dhe udhëtarët që duan të shijojnë pamjet e mrekullueshme dhe të përjetojnë krenarinë e trashëgimisë së vjetër shqiptare.

Book your vacations

Adresa

WV76+X2R Liqeni i Çestijes, Fierzë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose