Natyrë

Liqenet e Funarit

Vlerësime 0

Liqenet e Funarit, vendosur mes kodrave me pyje pasuruar me katër liqene dhe rezervuarë, formojnë një zonë të mrekullueshme në mes të rrugës nga Elbasani në Tiranë. Kjo zonë, e quajtur si një perlë e pashfrytëzuar e turizmit, është vetëm 20 kilometra larg Elbasanit dhe 25 kilometra larg Tiranës, e cila e bën atë një destinacion lehtësisht të arritshëm nga dy qytetet më të mëdha të vendit.

Funari karakterizohet nga bukuritë natyrore të pasura, duke përfshirë katër liqene dhe rezervuarë të shpërndarë strategjikisht në këtë rajon. Këto liqene janë një thesar i fshehur që shpalos bukurinë e tyre natyrore për ata që vendosin të eksplorojnë këtë zonë.

E pasur me pishash dhe dushk, zona e Funarit krijon një klimë të shëndetshme dhe një mjedis të favorshëm për të kaluar fundjavën. Përveçse ofron bukurinë natyrore.

Book your vacations

Adresa

6345+Q29, Mollagjesh, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose