Natyrë

Ujëvara e Leskovikut

Vlerësime 0

Ujëvara e Leskovikut ndodhet në Shelegur, buzë rrugës nacionale Ersekë-Leskovik. Ajo është e fshehur në mes kanioneve të thella, që iu shoqërojnë përgjatë të gjithë rrugës. Ujëvara është pjesë e një parku me rëndësi të veçantë natyrore, shkencore, kulturore dhe turistike.

Book your vacations

Adresa

SH75, Qendër Leskovik, Bashkia Kolonjë

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose