Natyrë

Ujëvara e Kryeziut

Vlerësime 0

Rreth 5 kilometra në drejtim verior të qytetit të Fushë-Arrëzit gjendet një ujëvarë e mahnitshme në fshatin me të njëjtin emër. Ky fshat është pjesë e një grupi prej 100 fshatrave turistikë që ofrojnë përvojë të jashtëzakonshme natyrore për ata që e adhurojnë ambientin e bukur natyror. Ujëvara ndodhet në afërsi të përroit Oroshi, i rrethuar nga shkëmbinj magmatikë.

Ky vend i mrekullueshëm shquhet për dy pragje me një lartësi prej 3-4 metra secila dhe dy pellgje me thellësi mbi 1 metër. Për ata që qëndrojnë në zonën e Pukës ose Fushë-Arrëzit, ky destinacion është lehtësisht i arritshëm përmes rrugës Fushë Arrëz-Kryezi.

Ujëvara ofron një përvojë relaksuese me ujërat e saj të kristaltë, dhe për ata që nuk preferojnë të bëjnë banjë kur temperatura nuk është shumë e lartë, zona ofron gjithashtu guva të mahnitshme natyrore dhe shkëmbinj të paharrueshëm që nuk duhet humbur.

Book your vacations

Adresa

Rruga Fercoj, Kryezi, Qafë-Mali

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose