Natyrë

Shpella e Kolikes, Pukë

Vlerësime 0

Shpella e Kolikës ndodhet në fshatin Ukth, të Pukës. Ajo është një shpellë karstike, mbi të cilën janë ndërtuar shumë legjenda, të cilat dëshmojnë gjatësinë e saj të madhe Pranë kësaj shpelle ndodhet dhe Qafa e Lesë, me bukuri të rrallë natyrore, me burime e mrize shekullore. Shpella e Kolikës për vetë gjatësia që ka, mbetet një itinerar interesant për t’u eksploruar nga vizitorët e huaj dhe vendas.

Book your vacations

Adresa

Ukth, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose