Natyrë

Kanioni i Urës së Shtrenjtë

Vlerësime 0

Kanioni i Urës së Shtrenjtë ndodhet pranë fshatit me të njëjtin emër, në Urën e Shtrenjtë. Kanioni është në lartësinë 120 m mbi nivelin e detit, në Postribë.

Ai është formuar nga gëlqerorët, nga lumi i Kirit.

Është me gjatësi 700-800 m, me thellësi 5-6 m dhe me gjerësi rreth 2-4 m. Këtu është ura e Kirit që lidh Shkodrën me Prekalin.

Për të vizituar Kanionin e Urës së Shtrenjtë ndiqet rruga Shkodër-Prekal.

Book your vacations

Adresa

Kanioni i Urës së Shtrejtë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose