Natyrë

Gropa e Jezercës

Vlerësime 0

Gropa e Jezercës është një destinacion natyror i mahnitshëm në Shqipëri, i vendosur pranë fshatit Theth, të Shalës. Gropa ka një gjatësi mbi 1.5 km dhe përmban depozita morenikë, që janë mbeturina të lëna nga lëvizja e akullnajave. Përveç kësaj, këtu gjenden edhe 4-5 liqene të vegjël akullnajorë, duke krijuar një peizazh të mrekullueshëm natyror.

Për të arritur në Gropëne Jezercës, ndiqet rruga nga Koplik në drejtim të Thethit. Në vijim, mund të vazhdohet në një rrugë këmbësore që të çon drejt pamjeve të mahnitshme të kësaj gropa natyrore. Ky vend është një destinacion i preferuar për ata që janë të interesuar për ekoturizmin dhe eksplorimin e zonave natyrore.

Për ata që dëshirojnë të vizitojnë Gropën e Jezercës, është e këshillueshme të marrin udhëzime lokale ose të kenë një shoqërues të përvojuar, duke pasur parasysh terrenin e vështirë në disa vende.

Book your vacations

Adresa

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose