Natyrë

Guri i Kamjes

Vlerësime 0

Guri i Kamjes ndodhet mbi territoret përreth Kamjes, në 1461 m mbi nivelin e detit, Pogradec.

Përmasat e gurit janë: me gjatësi 100 m, me gjerësi 80 m dhe me lartësi 70 m. Guri ka pamjen e një vapori që lundron mbi një det të blertë ndërsa forma e tij vjen nga skalitja dhe modelimi i vazhdueshëm nga erozioni.

Book your vacations

Adresa

Guri i Kamjes, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose