Natyrë

Gurët Nusja dhe Dhëndri

Vlerësime 0

Gurët Nusja dhe Dhëndri ndodhen në afërsi të fshatit Senisht, të Mokrës.

Janë dy gurë me lartësi prej 3 m, me përbërje gëlqerore dhe me fortësi jo të njëjtë. Forma e gurëve janë të modeluar nga karsti erozioni dhe era në formën e "nuses" e të "dhëndrit".  Gurët kanë vlera shkencore, didaktike, kulturore e turistike.

Book your vacations

Adresa

Senisht, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose