Natyrë

Kalaja e Shtegut të Dhenëve

Vlerësime 0

Kalaja e Shtegut të Dhenëve ndodhet në afërsi të fshatit Bogë, në lartësinë 2050 m mbi nivelin e detit. Kalaja përbën bllok gëlqeror me formë piramidale, të modeluar nga era dhe karsti. Ajo është me gjatësi 150-200 m, me gjerësi 80 – 100 m dhe 130-150 m të lartë. Për të vizituar Kalanë e Shtegut të Dhenëve ndiqet rruga rurale Koplik-Theth.

Book your vacations

Adresa

Shtegu i Dhenve, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose