Natyrë

Liqeni Akullnajor i Gramozit

Vlerësime 0

Liqeni akullnajor i Gramozit gjendet në lartësinë 2400 m të malit, pranë Starjes. Liqeni prej  0.4 ha, është vendosur në cirk akullnajor dhe rrethohet nga bimësi e dendur barishtore. Ka vlera shkencore hidrologjike, estetike dhe turistike. Liqeni në majë të malit të Gramozit mbetet një rrugë e vështirë, por sfiduese për adhuruesit e sporteve ekstreme dhe aventurës.

Book your vacations

Adresa

Liqeni i Gramozit, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose