Natyrë

Fshati Gjegjan, Pukë

Vlerësime 0

Fshati Gjegjan është një fshat në afërsi të qytetit të Pukës në Shqipëri. Në bazë të informacioneve të dhëna, ky fshat ka një popullsinë më të madhe dhe banorët e tij kanë prejardhje Mirditore.

 Gjegjani, me një popullsi prej rreth 2,846 banorësh, përbën një komunitet të rëndësishëm në qytetin e Pukës. Pavarësisht dallimeve kulturore dhe sociale, banorët e Gjegjanit kanë bërë një dhe kanë një bashkëjetesë sociale të admirueshme.

Book your vacations

Adresa

Gjegjan, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose