Natyrë

Gështenja e Kokdodit

Vlerësime 0

Gështenja e Kokdodit ndodhet pranë fshatit Kokdodë, në Iballë të Pukës. Ato janë në lartësinë 981 m mbi nivelin e detit dhe përbën pyll rreth 10 ha me dru gështënje kali.

Pylli ka formë të çrregullt e zhvillim të mirë, me lartësi mesatare të drurëve mbi 10-15 m, me diametër të trungjeve 100-130 cm dhe me moshë mbi 100 vjeçare.

Gështenja e Kokdodit mbart vlera shkencore, didaktike, estetike, ekonomike e turistike.                                                               

Për të vizituar këtë destinacion ndiqet, rruga drejt qytetit të Pukës-Iballë, në Kokdodë.

Book your vacations

Adresa

3256+M7M, Fushë-Arrëz, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose