Natyrë

Syri i Cikllopit

Vlerësime 0

Syri i Cikllopit ndodhet në Skuterrë, rreth 4 km nga Qendra e Krrabës. Ndryshe njihet me emrin Gjurma e Ciklopit, në luginën e lumit Erzen. Syri është gjerësi rreth 20 m dhe me thellësi 120 m. Në fund të shkëmbinjve të Krrabës është një humnerë e vogël dhe poshtë saj është një liqen me ujë të smeraldtë. Ekziston një legjendë ku thuhet se: pikërisht aty është vendi ku bisha dha shpirt e pas tij mbeti një liqen në formë zemre. Syri i Ciklonit mbetet për tu vizituar si një vend tërheqës turistik dhe si një perlë e fshehur në grykën e Krrabës.

Book your vacations

Adresa

Hakaj (Skuterre), Skuterrë, Krrabë

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose