Natyrë

Cisterna Romake

Vlerësime 0

Cisterna Romake ndodhet rreth 30 m në veri të portës hyrëse, të kështjellës së Onhezmit. Në atë kohë, ajo është ndërtuar në oborrin e shtëpisë së arkeologut A. Nanaj.

Gjurmët dhe struktura e saj është ruajtur e plotë, e konservuar me shumë përpjekje, në katin përdhesës së hotelit të ndërtuar mbi të, në vitet e mëvonshme.

Book your vacations

Adresa

Sarandë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose