Natyrë

Ura në Postenan, Ersekë

Vlerësime 0

Ura ndodhet Postenan të Leskovikut, Ersekë. Ura në Postenan është një vepër e trashëgimisë kulturore, në zonën e Ersekës.

Ura i është nënshtruar ndërhyrjes emergjente, për të garantuar qëndrueshmërinë e kësaj vepre të rëndësishme për zonën, gjatë sezonit të dimrit. Ndërhyrja konsistoi në: restaurimin e parapetit, në restaurimin e muraturës në pjesën fundore të harkut, plotësimin me gurë në pjesët e rrëzuara dhe injektimit me llaç. Gjithashtu pjesë e restaurimit ishin edhe korniza e gurit, traseja si dhe u riformulua muratura.

Book your vacations

Adresa

SH75, Radovë, Qendër Leskovik

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose