Hotele

Toer Hotel

Vlerësime 0

Toer Hotel boasts an exquisite blend of sophistication and relaxation, featuring 69 rooms meticulously designed to provide guests with a lavish retreat.

With five distinct types of rooms, each exuding its own unique charm, visitors can choose the perfect accommodation to suit their preferences.

Whether seeking a cozy escape or a more spacious retreat, Toer Hotel promises an unparalleled stay, where the gentle sounds of the sea and the opulence of the surroundings create an unforgettable experience for every guest.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Rruga Onhezmi, Saranda 9702, Albania

Dhoma

Çmimi për 0 netë

Ju lutem prisni rezultatet e kërkimit ...

Çfarë ju ofron prona

Largesia nga deti
 • 100 - 500m
Largesia nga qendra
 • 100m
Internet
 • Free WiFi
Pamjet nga dhoma
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga qyteti
Parkim
 • Parkim privat
Dhomë gjumi
 • Çarçaf
 • Garderobë
Media & Teknologji
 • Televizor
Paisje në dhomë
 • Prizë afër krevatit
Ushqime dhe Pije
 • Restorant
 • Bar-Kafe
Mirëqënia
 • Kondicioner
 • Dhoma familjare
 • Dhoma ku ndalohet duhani
 • Taracë
 • Ballkon
 • Divan
Tualet
 • Dush
 • Letër higjenike
 • Peshqir
 • Bide
 • Tualet privat
 • Tharëse flokësh
 • Shampo
Siguria
 • Akses me çelës
 • 24-Ore Siguri
Shërbime resepsioni
 • 24-Orë
 • Anglisht

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose