Hotele

Hotel Adore

Vlerësime 0

Welcome to Hotel Adore, where luxury meets tranquility in the heart of blissful serenity. Nestled amidst picturesque landscapes, our sanctuary beckons travelers seeking a haven of elegance and refinement.
Immerse yourself in the allure of our meticulously curated spaces, where every corner whispers tales of opulence and grace. From the grandeur of our lobby to the intimacy of our suites, each moment is crafted to enchant and inspire. Indulge in unparalleled comfort as you surrender to the embrace of bespoke hospitality. At Hotel Adore, every stay is a masterpiece, inviting you to embrace the art of living.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Rruga Murat Terbaci , P Flamingo Kati i 2 Vlore 9001, Vlorë 9401, Albania

Dhoma

Çmimi për 0 netë

Ju lutem prisni rezultatet e kërkimit ...

Çfarë ju ofron prona

Largesia nga deti
 • 100m
Internet
 • Free WiFi
Pamjet nga dhoma
 • Pamje nga deti
Parkim
 • Parkim privat
Dhomë gjumi
 • Çarçaf
 • Garderobë
Media & Teknologji
 • Televizor
Paisje në dhomë
 • Prizë afër krevatit
 • Kasafortë
Ushqime dhe Pije
 • Restorant
Mirëqënia
 • Kondicioner
 • Ngrohje
 • Dhoma familjare
 • Divan
Kuzhinë
 • Tavolinë
Tualet
 • Dush
 • Letër higjenike
 • Peshqir
 • Bide
 • Tualet privat
 • Tharëse flokësh
 • Shampo
 • Banjo me aspirim
Siguria
 • Fikëse zjarri
 • 24-Ore Siguri
Shërbime resepsioni
 • Fatura
 • Anglisht

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose