Furre Buke

Sem's Bakery

Vlerësime 0

Sem's Bakery është një qendër gastronomike e hapur 24/7, ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve ushqimore të freskëta dhe të shijshme, nga buka aromatike deri te ëmbëlsirat e kënaqshme. Cilësia e lartë e produkteve tona është e përkujdesur, duke përdorur përbërës të freskët dhe duke u përpjekur për përmirësim të vazhdueshme. Çmimet tona janë të arsyeshme, pa kompromis në cilësi. Vizitoni Sem's Bakery për një përvojë të mrekullueshme ushqimore në çdo kohë të ditës dhe natës!

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Rruga Haxhi Hysen Dalliu, Tirana 1057, Albania

Çfarë ju ofron prona

Mundësi
  • Rezervime
  • WIFI falas

Oraret

Gjatë jave E Hënë - E Premte

Fundjavë E Shtunë & E Diel

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose