Fast Food

Fast Food & Desserts B&B

Vlerësime 0

A mund të shijohen pushimet pa ushqim shijuar ushqim të mrekullueshëm? Vetëm 150 m larg detit do të mund të shijoni një shumllojshmëri ushqimesh, ku problemi juaj i vetëm do të jetë cilën të provoni më parë!

Tek Fast Food & Desserts B&B do të gjeni:

    1. Krepa të të gjitha llojeve

    2. Byrek të të gjitha llojeve

    3. Embëlsira të ndryshme

    4. Torta

Përveç ushqimeve ju ofrojmë edhe një shumllojshmëri pijesh, duke nisur nga kafe te ndryshme, pije energjike, frekuese, lengje frutash dhe pije të ndryshme alkoolike. Jeni të garantuar të gjeni tek ne atë që dëshironi!

Ofrojmë gjithashtu shërbim delivery, në mënyrë që të shijoni ushqimin tonë të mrekullueshem kudo që ndodheni!

Një vitizë tek kreperia jonë është qershia mbi tortë e pushimeve tuaj! Ejani dhe ju garantojmë qe do të ktheheni përsëri!Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar