Find destination

Search for hotels, villas and more....

Holiday homes

Blue Heaven Suites

Blue Heaven Suites are located just 10m away from Borshi beach. There are available 10 family suites which can accommodate 2 to 4 people. They are complete with 1 double bed and 1 bunk bed which can be opened or closed, inside the suites you will find a refrigerator, air conditioner, TV, safe and private toilet equipped with everything necessary for your personal hygiene. Outside you will find a

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

60
€/Nights

Villas

Afroviti Rooms

Afroviti rooms ndodhet në Dhërmi.  Shtëpia ka 4 dhoma familjare, secila e kompletuar me një krevat dopio, 1 krevat tek, guzhinë e kompletuar, TV, kondicioner, tavolinë dhe tualet privat. Dhomat janë të gjitha me ballkon ku klientët mund te konsumojnë vaktet e tyre ose të relaksohen. Shtëpia ofron për klientët e saj free

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

40
€/Nights

Holiday homes

Xhoeli Rooms

Xhoeli Rooms ofron 4 dhoma familjare me nje kapacitet akomodues deri ne 3-4 persona të kompletuara me 1 krevat dopio dhe 2 krevat tek ose krevat marinar, frigorifer, kondicioner, TV dhe tualet privat ku do të gjeni çdo gjë të nevojshme për higjenën tuaj personale. Në ambjentet e jashtmë do të gjeni një verand të bollshme ku gjithashtu

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

30
€/Nights

Holiday homes

Donald Beach Rooms

Donald Beach Rooms are located 100m from the beach, 3.5km from the Borshi castle, 2.7km from the center of Borshi and 4km from the Qeparoi roundabout. The building has 4 family rooms with an accommodation capacity of up to 4-5 people complete with 1 double bed, 2 single beds and 1 portable bed, complete kitchen, refrigerator, air conditioner, TV and private toilet where you will find everything yo

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

35
€/Nights

Holiday homes

Beka Beach Room

The Beka Beach Room is located in the tourist town of Himara, 300 m from the center, 400 m from the sea, and 15 km from the Qeparo roundabout. The house has 5 family rooms, one of the rooms can accommodate 5 people and the other rooms can accommodate up to 3 people, each one is complete with a doppio bed and a single bed, complete kitchen, TV, air conditioner, desk and private toilet . At us you

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

25
€/Nights

Holiday homes

Alma Beach Room, Borsh

Alma Beach Rooms are located in Borsh at a distance of about 30m from the beach, 3 km from the center of Borsh, 5 km from the castle and 5 km from the Qeparo roundabout. The house has 8 family rooms, each complete with a double bed, 2 single beds, full kitchen, TV, air conditioner, desk and private toilet. Outside there is a garden which can be used by customers according to their needs to rel

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

35
€/Nights

Villas

Vila Erjon

Vila Erjon is located in Borsh, at a distance of 20m from the beach, 5km from the center of Borsh, 6km from the castle and 7km from the Qeparoi roundabout. This villa has been offering accommodation to clients since 2000. The villa has 12 rooms which offer a family accommodation. Each of the rooms contains a complete private kitchen, air conditioner, TV, refrigerator, dining table and private toi

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

25
€/Nights

Guest houses

Sunny Day's Apartament

Sunny Day's apartment is located in Golem, Tid Complex, Korca Street, near Shpirag and in front of Viena Complex, 100 m from Golem beach, 13 km from Durrës and 24 km from Tirana. The apartment can accommodate 2 people, which is equipped with a complete kitchen, sofa that opens and turns into a bed, refrigerator, TV, private toilet and everything else you may need for personal hygiene. The a

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

30
€/Nights

Hotels

Napolon Complex

Napolon Complex ndodhet 550m nga qendra e Qeparosë, 100m nga plazhi dhe 700m nga rrethrrotullimi I Qeparosë. Hoteli jonë ofron një akomodim të qetë, me pamje nga deti dhe nga mali. Hoteli disponon 10 dhoma teper komode, me një kategori dhoma katërshe, treshe, dyshe dhe suit. Të gjitha dhomat janë të pajisura me kondicioner, TV, frigorifer dhe tualet privat ku do të gjeni çdo gjë t

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

60
€/Nights

Hotels

Alkre Hotel

Alkre Hotel is located 150m from the beach, 3.5 km from the center of Borshi, 4.5 km from the castle of Borshi and 5.5 km from the roundabout of Qeparo. Positioned among the greenery and tranquility of Borshi, it offers a view of the beach and the magnificent mountains. The hotel offers 18 family rooms equipped with air conditioning, TV, fully equipped kitchen, personal toilet and everything else

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

35
€/Nights

Villas

Villa Sofia

Vila Sofia is located in Borsh, 4 km from the center of Borsh, 200 m from the sea, 5 km from Borsh castle and 6 km from the Qeparo roundabout. Out of the total of 9 rooms, 7 of them are designed to accommodate three people while the remaining 2 are meant  for  two  individuals. Each room  comes with a  private bathroom, kitchen  amenities,  air  conditioning

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

40
€/Nights

Villas

Mistral Inn

Mistral Inn il located 2 km from the beach, 1.5 km from the center of Himara and 13.5 from the Qeparo roundband. Mistral Inn is located in the suburbs of Himara, offering you the peace and comfort you deserve. The location makes it even more attractive as it offers a magnificent view of the entire coastline of Himara The hotel offers accommodation in 6 rooms all of them equipped with air conditi

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

30
€/Nights

Villas

Villa Lila

Villa Lila is located 1.2 km from the beach, 1 km from the Qeparoit roundabout, 3 km from Borshi and 13 km from Himara. Villa Lila, located in the upper part of Qeparoi, offers you peace and perfect accommodation during the hot summer months. Designed with stone walls that give you the feeling of a castle, not missing the impressive view of the coastline of the Ionian Sea. Villa Lila offers 2 ro

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

40
€/Nights

Hotels

Mema Hotel

Mema Hotel me vendodhje në qytetin bregdetar të Himarës, ofron akomodim të përshtatshme për të gjithë familjen në të gjitha stinët e vitit. Mema Hotel përbëhet nga 18 dhoma, të cilat ndahen në bazë të preferencave tuaja, dhoma cift dhe dhoma që ofrojnë akomodime nga 3 deri në 8 persona. Mëngjesi ofrohet falas nga hoteli për të gjithë pushuesit e tij. Apartamentet ofrojnë

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

32
€/Nights

Hotels

Luiza Guest House

Luiza Guest House ndodhet në Borsh.Shtëpia ka 14 dhoma te cilat 10 prej tyre ofrojnë akomodiminfamiljarë prej 4 personash, 3 prej tyre ofrojnë akomodimin për3 persona dhe 1 dhomë çift. Secila prej dhomave përmbankondicioner,TV,frigorifer, tavolina për ngrënie dhe tualet privat.Disa prej dhomave lejojnë aksueshmeri për personat me aftësitë kufizuar. Në ambjentet e jashtme gjendet nj

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

33
€/Nights

Hotels

Hotel Ervisi

Hotel Ervisi është I pozicionuar në fshatin turistik Borsh. Hotel Ervisi ju ofron 9 dhoma, 1 treshe, 1 pesçe dhe 6 dhoma katërshe, brenda së cilave do të gjeni gjithçka ju duhet për një qënrim të rehatshëm dhe pushime të paharrueshme. Disa prej dhomaveju ofrojnë pamje nga deti.  Të gjitha dhomat kanë ajër të kondicionuar, tavolinë, tualet privat. Ju ofrojmë dhe parkim

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

30
€/Nights

Villas

Villa Llaka

Villa Llaka is situated on the Potami hill, approximately 300m away from the beach, 2km away from the Himara center, and about 14km from the Qeparoi roundabout. The lodging provides accommodations for up to three individuals in each of its three rooms, boasting scenic vistas of the seaside and Himara's city. Each room is furnished with a double and a single bed, as well as an air conditionin

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

40
€/Nights

Holiday homes

Dhoma Ardian Qamili

Dhomat Ardian Qamili me vendodhje ne fshatin bregdetar Borsh. Ofron akomodim ne 3 dhoma familjare të cilat janë të pajisura me kuzhinë të kompletuar, frigorifer, TV, tualet privat dhe cdo gje tjeter qe mund tju duhet per higjenen personale. Ambjenti I jashtem ofron nje pamje të gjith fshatit, detit dhe maleve. Tek ne do të gjeni vendin e duhur dhe kushtet përfekte për pushimet tuaja

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

35
€/Nights

Apartments

Sea View Apartaments

Sea View Apartments are located in the town of Himara, about 70 m from the beach of Potami, 1.5 km from the center of Himara, 2 km from the Castle of Himara and 10 km from the roundabout of Qeparoi. It offers 3 apartments with balconies which offer comfortable accommodation and wonderful views of the mountain and the sea. 2 of the rooms include a double bed, two single beds, and the third room in

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

40
€/Nights

Villas

Vila Romeo

Vila Romeo ndodhet në Borsh, 1 km nga qendra e Borshit, 2 km nga Kalaja e Borshit, 4,5 km nga plazhi dhe 3 km nga rrethrrotullimi I Qeparos. Ka 10 dhoma, 7 prej të cilave janë dhoma për 3 persona  dhe 3 dhoma janë familjare. Dhomat janë të pajisura me kuzhinë të kompletuar, frigorifer, kondicioner TV, tualet privat. Disa nga nga dhomat ofrojne pam

Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

20
€/Nights