Taxi

Taksi Seit Xhani

Taksi Seit Xhani Seit Xhani ka më shumë se 20 vite eksperiencë si Taksi, si vendas i zonës është njohës i mirë i saj. Rrugët dhe Çmimet Borsh- Sarande -> 4000 Lek Borsh- Himarë -> 2000 Lek Brenda Borshit -> 500-700 Lek Borsh – Vlorë -> 8000 Lek Borsh -Tirane -> 18000 Lek

4
€/person