Policia

Stacioni i Policisë, Palasë

Stacioni i Policisë është përgjegjës për zbatimin e ligjit dhe rruajten e mbarëvajtjen e rregullit publik ne zonën e Palasës. Me një shërbim profesional dhe aktiv gjatë gjithë vitit, Palasa është transformuar në një nga zonat më të sigurta të bregdetit Shqiptar. Stacioni i policisë ndodhet rr

Klinikat Dentare

Himara Dental Clinic

Himara krenohet me Himara Dental Clinic. Nga kjo verë kushdo kërkon një shërbim me profesionalizëm cilësor dental në qytetin turistik mund ta gjejë në unazën e vogël të qytetit rreth 50 metra larg godinës së bashkisë Himare dhe 50 metra larg shkollës 9- vjeçare Pano Nikolla Meniko. Për më shumë t

Qëndra shëndetësore

Ambulanca Piqeras

Ambulanca Piqeras ofron shërbim 24 orë për komunitetin Piqerasiot dhe turistët që e vizitojnë këtë fshat të bukur që ndodhet ne Jug të Shqipëris. Ambulanca Piqeras është në funksion gjatë gjithë vitit, barnat dhe materialet mjekësore në këtë qendër janë të garantuara për t&

Policia

Posta e Policise Kufitare Borsh

Shërbim 24 orë gjatë gjitë vitit në rruajte të zonës kufitare dhe vijës bregdetare. Gjatë sezonit të verës kjo forcë kalon gjithashtu në mbështetje të rendit për mirëvajtjen dhe rruajtjen e qetësisë publike dhe sigurimit të të gjithë vizitorëve dhe turistëve në Borsh. Post

Qëndra shëndetësore

Ambulanca Shën Vasil

Ambulanca Shën Vasil është në shërbim të komunitetit të  Shën Vasilit 24 orë. Barnat dhe materialet mjekësore në këtë qendër janë të garantuara, ndërkohë që qytetarët mund të telefonojnë dhe urgjencen kombëtare (127) për çdo emergjencë shëndetësore.

Qëndra shëndetësore

Ambulanca Nivice

Ambulanca Nivice është në shërbim të komunitetit 24 orë, me një staf të kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh. Ambulanca Nivicë është në funksion gjatë gjithë vitit, barnat dhe materialet mjekësore në këtë qendër janë të garantuara për të gjithë ata që kanë ne

Qëndra shëndetësore

Qëndra Shëndetësore Bolenë-Himarë

Qëndra Shëndetësore Bolenë-Himarë ka një shërbim 8 orarësh nga një staf I kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh për komunitetin e Bolenës. Qëndra Shëndetësore Bolenë është në shërbim gjatë gjithë vitit. Barnat dhe materialet mjekësore në këtë qëndër jan&

Qëndra shëndetësore

Qëndra Shëndetësore Tërbaç-Vlorë

Qëndra Shëndetësore Tërbaç-Vlorë ka një shërbim 8 orarësh nga një staf I kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh për komunitetin e Tërbaçit. Qëndra Shëndetësore Tërbaç është në shërbim gjatë gjithë vitit. Barnat dhe materialet mjekësore në këtë

Qëndra shëndetësore

Qëndra Shëndetësore Palasë

Qendra Shëndetësore Palasë ka shërbim 24 orë nga një staf i kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh për komunitetin dhe pushuesit që vijnë për të kaluar pushimet gjatë sezonit turistik. Qendra Shendetesore Palasë është në shërbim gjatë gjithë vitit. Barnat dhe materialet mjekësore në k&

Qëndra shëndetësore

Qëndra Shëndetësore Lukovë

Qëndra Shëndetësore Lukovë, është në shërbim 24 orë për komunitetin Lukovjot dhe çdo turistë që e viziton këtë fshat, ka një staf të kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh. Qëndra Shëndetësore është në funksion gjatë gjithë vitit, barnat dhe materialet

Qëndra shëndetësore

Qëndra Shëndetësore Verore Qeparo

Për pushuesit dhe turistët që kanë zgjedhur të pushojnë në Qeparo, ju ofrohet shërbim mjekësor 24 orë nga Qëndra Shëndetësore Verore. Stafi përbëhet nga mjekë dhe infermierë të kualifikuar, me vite eksperiencë. Barnat dhe materialet mjekësore në këtë qëndër janë t&eum

Qëndra shëndetësore

Qëndra Shëndetësore Dhërmi

Qëndra shëndetësore Dhërmi ofron shërbim 24 orë, nga një staf i kualifikar mjekësh dhe infermiierësh si për banorët e zonës ashtu edhe për turistët të cilët kalojnë pushimet e tyre në zonën e Dhërmiut. Qendra shëndetësore është në funksion gjatë gjithë vitit. Barn

Qëndra shëndetësore

Qendra Shëndetësore- Himarë

Qendra Shëndetësore- Himarë. Ka shërbim 24 orë nga një staf i kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh për komunitetin himarjot dhe pushuesit që vijnë për të kaluar pushimet në Himarë gjatë sezonit turistik. Qendra Shendetesore Himarë është në shërbim gjatë gjithë vitit. Barnat dhe materialet mjekësore në këtë qendër janë të garantuara, ndërkohë që qytetarët mund të

Qëndra shëndetësore

Qendrën Shëndetësore Verore Borsh

Për pushuesit dhe turistët që kanë zgjedhur të pushojnë në Borsh. Për kujdesin dhe shëndetin Ju keni të siguruar Qendrën Shëndetësore Verore me shërbim 24 orë. Barnat dhe materialet mjekësore në këtë qendër janë të garantuara, ndërkohë që qytetarët mund të telefo