Taxi

Taksi Seit Xhani

Taksi Seit Xhani Seit Xhani ka më shumë se 20 vite eksperiencë si Taksi, si vendas i zonës është njohës i mirë i saj. Rrugët dhe Çmimet Borsh- Sarande -> 4000 Lek Borsh- Himarë -> 2000 Lek Brenda Borshit -> 500-700 Lek Borsh – Vlorë -> 8000 Lek Borsh -Tirane -> 18000 Lek

4
€/person

Interurban

Linja Festim Hajdini

Linja Borsh-Vlorë-Borsh ka 23 vite eksperienc pune. Ne ju ofrojmë klientëve tanë nje udhëtim të sigurt dhe komod.     Nisja nga Borshi bëhet në orën 06:00                     Himarë 06:30                &nb

Transport detar

Porti i Sarandës

Porti i Sarandës është porti më jugor i Shqipërisë, me një siperfaqe rreth 17.396 m². Porti i Sarandës ndodhet në koordinatat 39°52’ 15’’ Veri dhe 20° 00’ 11’’ Lindje.  Ky port është shëndrruar tashmë në një port turistik për arsyje se nga pasagjerët

Interurban

Linja Vlorë-Himarë-Vlorë

Linja Vlorë-Himarë-Vlorë ka 20 vite eksperienc pune. Ne ju ofrojmë klientve tanë nje udhëtim të sigurt dhe komod.     Nisja nga Vlora bëhet në orën 08:00                      Llogara 08:45               &nb