Produkte Bujqesore

Produkte Natyrale Boçi

Dhurata më e mirë e natyrës shqiptare, e gjitha për kënaqësinë tuaj! Tek Ferma Boçi çdo produkt është rritur në mënyrë natyrale, pa kimikate apo elementë artificialë, duke u kujdesur që çdo produkt të jetë natyral, i shëndetshëm dhe ushqyes. Agrumet tona përfitojnë nga tok

Produkte Blerktorale

Dyqan Mishi Ylli 2

Dyqan Mishi Ylli ju ofron shumëllojshmëri zgjedhjesh mishi nga fshatrat përreth. Të gjitha produktet tona janë çertifikuar si produkte natyrale, pa hormone dhe antibiotikë dhe të rritura në kullota natyrale me bar. Kafshët tona jetojnë në liri dhe ushqhen në natyrë, çka lidhet direkt me kualitetin e lartë të m

Produkte Blerktorale

Dyqan Mishi Ylli

Dyqan Mishi Ylli ju ofron shumëllojshmëri zgjedhjesh mishi nga fshatrat përreth. Të gjitha produktet tona janë çertifikuar si produkte natyrale, pa hormone dhe antibiotikë dhe të rritura në kullota natyrale me bar. Kafshët tona jetojnë në liri dhe ushqhen në natyrë, çka lidhet direkt me kualitetin e lartë të