Blog

Zbulo Vlorën: Guida juaj për të eksploruar rivierën shqiptare

15 Feb 2024

Mirësevini në Vlorë, ku ujërat e kaltra të Detit Jon takohen me bukurinë e egër të Rivierës Shqiptare, duke krijuar një destinacion si në asnjë vend tjetër. Në këtë blog të gjerë, do të ju udhëzojmë në një udhëtim nëpër Vlor

Më shumë
Blog

Zbulo Tiranën: Një guide gjithëpërfshirës për historinë, modernitetin, kuzhinën, kulturën e kafesë dhe jetën e natës!

12 Feb 2024

Mirë se vini në Tiranë, kryeqytetin e gjallë të Shqipërisë, ku historia e lashtë ndërthuret me inovacionin modern dhe ku çdo cep mban një histori që pret për t'u zbuluar. Bashkohuni me ne në një udhëtim gjithëpërfshirës nëpër rru

Më shumë
Blog

Zbuloni Beratin: Qytetin e një mbi një dritareve!

05 Feb 2024

I ndodhur mes maleve të thyer dhe lumit Osum, Berati është një muze i gjallë me histori në çdo gur të tij. I shpallur si një vend i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, ky qytet ju fton të ktheni prapa në kohë dhe të eksploroni ndërth

Më shumë
Blog

Shqipëria: Një perlë e fshehur e pushimeve tuaja aventureske

30 Jan 2024

Imagjinoni një vend ku plazhet e paprekura takohen me male të thyer, ku historia e lashtë merr jetë dhe ku mikpritja e ngrohtë ju mirëpret në çdo hap. Shqipëria, e anashkaluar shpesh nga udhëtarët, po shfaqet si një destinacion i jashtëz

Më shumë
Blog

Shqipëria: Si të mbërrini atje?

15 Jan 2024

Jeni duke planifikuar një udhëtim në vendin e bukur të Shqipërisë? Nëse po, jeni duke përjetuar diçka shumë të paharrueshme! Me peizazhet e saj mahnitëse, historinë e pasur dhe mikpritjen e ngrohtë, Shqipëria është një perlë e fshe

Më shumë
Blog

Zbuloni Sharmin e Shqipërisë: Një destinacion i Sigurt dhe Magjepsës

10 Jan 2024

Prezantim: E vendosur në zemër të Ballkanit, Shqipëria është një vend që vitet e fundit ka patur një transformim të jashtëzakonshëm. Me historinë e saj të pasur, peizazhet mahnitëse dhe njerëzit e ngrohtë dhe mikpritës, nuk është

Më shumë
Blog

Lumi i Vjosës shpallet "Park Kombëtar".

17 Mar 2023

Qeveria Shqiptare ka shpallur Park Kombëtar, lumin Vjosa, është lumi i fundit i egër në Europë. Ky vendim u morë gjatë mbledhjes së ekzekutivit shqiptarë më 13 Mars dhe u bë publik nga Ministrja e Mjedisit.

Më shumë
Blog

Promovimi dinjitoz i Shqipërisë në "ITB Berlin", panairin turistik më të madh të Europës!

06 Mar 2023

Më 7-9 Mars Shqipëria do të përfaqësohet në panairin më të madh të Europës, ITB Berlin, për të promovuar turizmin e Shqipërisë si destinacionin gjithëvjetor me moton “Albania-all you need is here”.

Më shumë
Blog

Shqipëria promovohet në aeroportin ndërkombëtar Barajas të Madridit!

01 Mar 2023

Aeroporti Barajas i Madridit është aeroporti kryesor ndërkombëtar që i shërben kryeqytetit Spanjoll, ku operojnë pothuajse mbi 100 linja ajrore ndërkombëtare. Ai është një nga pesë aeroportet më të mëdhenj në Europë. Shum�

Më shumë