Blog

Lumi i Vjosës shpallet "Park Kombëtar".

17 Mar 2023

Qeveria Shqiptare ka shpallur Park Kombëtar, lumin Vjosa, është lumi i fundit i egër në Europë. Ky vendim u morë gjatë mbledhjes së ekzekutivit shqiptarë më 13 Mars dhe u bë publik nga Ministrja e Mjedisit.

Më shumë
Blog

Promovimi dinjitoz i Shqipërisë në "ITB Berlin", panairin turistik më të madh të Europës!

06 Mar 2023

Më 7-9 Mars Shqipëria do të përfaqësohet në panairin më të madh të Europës, ITB Berlin, për të promovuar turizmin e Shqipërisë si destinacionin gjithëvjetor me moton “Albania-all you need is here”.

Më shumë
Blog

Shqipëria promovohet në aeroportin ndërkombëtar Barajas të Madridit!

01 Mar 2023

Aeroporti Barajas i Madridit është aeroporti kryesor ndërkombëtar që i shërben kryeqytetit Spanjoll, ku operojnë pothuajse mbi 100 linja ajrore ndërkombëtare. Ai është një nga pesë aeroportet më të mëdhenj në Europë. Shum�

Më shumë