Blog

Lumi i Vjosës shpallet "Park Kombëtar".

17 Mar 2023

Qeveria Shqiptare ka shpallur Park Kombëtar, lumin Vjosa, është lumi i fundit i egër në Europë. Ky vendim u morë gjatë mbledhjes së ekzekutivit shqiptarë më 13 Mars dhe u bë publik nga Ministrja e Mjedisit.

Book your vacations