Sherbimi Postar

Posta Shqiptare Dhërmi

Vlerësime 0

Pika e Postës Shqipëtare në Dhërmi, gjendet në qendër të fshatit.

Shërbim nga e hëna në të premte: 08.00 : 15.00 dhe të shtunë: 08.00 : 13.00.

Misioni i postës është që të ofrojë shërbim postar dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset dhe institucionet.

Book your vacations

Adresa

Rr, 5J2Q+WGV, SH8, Dhërmi, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose