Qendra Shendetesore

Qëndra Shëndetësore Lukovë

Vlerësime 0

Qëndra Shëndetësore Lukovë, është në shërbim 24 orë për komunitetin e Lukovës dhe çdo turistë që e viziton këtë fshat. Ka një staf të kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh. Qëndra Shëndetësore është në funksion gjatë gjithë vitit.
 
Book your vacations

Kontakto

Adresa

9PWH+FX6, Sevaster, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose